S vykonem Glocka jsem nad miru spokojen.Neim jestli to je dobry kus ale troufal bych se rict ze strili stejne daleko jako CM.028 akorat Glock ma kratsi hlaven.A abych kupoval naky mensi AEG tak to se mi moc sebou tahat nechce a sem zrovna ve financni krizi...

...A s tim nosnakem takhle jak to ma Vanhouten tak podobne jsem si to dnes udelal i jaa a myslim ze to taky bohate staci...

... Ano ano s tou taktikou to si musim vsechno s teamem nacvicit a hlavne se na vsem domluvit jak to v teamu bude atd..vysilacku mam panasonic a slouzi mi 2 rokem a sem s ni spokojen... Military uchyl zas tak vazny nejsem..

a jak jsem psal tak sem ve financni krizi a vsechno by (mohlo) byt postupem casu..

.. A v nasem kraji by se dalo rici ze kazdy ma skoro AEG a kdyz bych to tak bral tak Z 45 lidi jsme 3 sniperi a nechci zase bejt jim pro srandu kralikum (postupem casu chci aby ze me neco bylo)...

z moji puskou L96 by se dalo rict ze jsme nadmiru spokojen dalo by se rict ze sni skoro i spim...

..Ale jeste sem sni nevystrelil za zadnyho As hrace strili zatim na 50 M na plechovky a snazim se to porad pilovat strilet v leze ve stoje po skrceni atd..A maskovani jsem jeste neskousel paac tu mame 2m snehu a to se nedaa..A zato co ste mi o takcice a vse kolem napsali jsem moc dluznej dekuji vaam moc..(One Shot,One Kill)...