Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 09 zář 2010, 12:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Odstřelovači 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Příspěvek Odstřelovači
kolik se zde najde odstrelovacu, co se opravdu zajimaji o toto remeslo? Nemyslim odstrelovace co maji pusku a hejkala, ale co se zajimaji o taktiku, maskovani, maji nejake nadstandartni vybaveni, proste vi "vo co gou". Ptam se jestli by nebyl zajem o obcasne spolecne treninky ci cviceni vymenu zkusenosti.

Pripadne dotazy piste zde

Když nevíte coby, kopejte si hroby...

11 bře 2010, 00:30
Profil ICQ
Corporal
Corporal

Příspěvek Re: Odstřelovači
zdar
mozno sa pitam trochu off topic ale vy co teraz hrate post odstrelovacov ste zacali hned kupou sniperky a prislusnej vystroje a vyzbroje a vlastne vsetkym co k tomu patri , alebo ste zacali s klasickym aegckom,pripadne manualom alebo ako to vlastne prebiehalo ... ?
ja totiz softím kratko,hral som par krat s manualom,teraz mam aeg rk-02 a viac menej sa len zaucam co a ako na bojisti ;)
"sniperstvo" ma tiez dost laka a zaujima lenze v case ked sa na zbran len setrilo a ja som cital na nete vsetko mozne o softe , cital som vela nazorov ze zacat hned zo sniperkou je najvacsia chyba , ... je teda nazor ze ak sa uz pustit do sniperovania tak s patricnimi skusenostami spravny, alebo?
a zaujimalo by ma,ako by ste cenovo porovnali : vystroj a vybavu s aeg zbran vs. vystrojov a vybavou so sniper zbran
diiks

11 bře 2010, 18:25
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

BOSSno.21 píše:
zdar
mozno sa pitam trochu off topic ale vy co teraz hrate post odstrelovacov ste zacali hned kupou sniperky a prislusnej vystroje a vyzbroje a vlastne vsetkym co k tomu patri , alebo ste zacali s klasickym aegckom,pripadne manualom alebo ako to vlastne prebiehalo ... ?
ja totiz softím kratko,hral som par krat s manualom,teraz mam aeg rk-02 a viac menej sa len zaucam co a ako na bojisti ;)
"sniperstvo" ma tiez dost laka a zaujima lenze v case ked sa na zbran len setrilo a ja som cital na nete vsetko mozne o softe , cital som vela nazorov ze zacat hned zo sniperkou je najvacsia chyba , ... je teda nazor ze ak sa uz pustit do sniperovania tak s patricnimi skusenostami spravny, alebo?
a zaujimalo by ma,ako by ste cenovo porovnali : vystroj a vybavu s aeg zbran vs. vystrojov a vybavou so sniper zbran
diiks

ja mel prvne odstrelovacku, pak jsem chtel zkusit aeg, ale to nevzalo, tak jsem zacal nakupovat pomalu vystroj a hledal vhodnou pusku. takze to bylo asi tak pul vystoje pak puska a pak zase pul vystroje. Ted jeste schanim par drobnosti okolo, jestli tak napis zpravu.

tohle pak promazu

Když nevíte coby, kopejte si hroby...

11 bře 2010, 18:38
Profil ICQ
Sergeant First Class
Sergeant First Class

Prisel. videl sem, nahlasil sem se :-)

11 bře 2010, 19:53
Moderátor
Moderátor