Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 08 zář 2010, 18:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
ASC jako portál? 

Chcete aby z ASC blogu se stál stál portál?
Ano 64%  64%  [ 9 ]
Je mi to jedno 21%  21%  [ 3 ]
Ne 14%  14%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 14

ASC jako portál? 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: ASC jako portál?
ehm nemohl si chvili pockat? za hodku plus minus by to na ASC bylo ! :D tu novinku jsem cetl jak vysla a hned jsem psal novinku :) ale nechtelo se mi ji hned uverejnovat bo jsem k ni nedal obrazky tak jsem to nechal na pozdejc, ale i presto dik ;) :)

01 úno 2010, 21:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Sergeant First Class
Sergeant First Class

:D

VenZen píše:
ehm nemohl si chvili pockat? za hodku plus minus by to na ASC bylo ! :D tu novinku jsem cetl jak vysla a hned jsem psal novinku :) ale nechtelo se mi ji hned uverejnovat bo jsem k ni nedal obrazky tak jsem to nechal na pozdejc, ale i presto dik ;) :)

01 úno 2010, 21:27
Private
Private

K te lize, nemyslel sem to na úrovni FIFA, ale jako jednoduchý spis, který by obsahoval, krátké recenze k zápasům. Jednoduše by se teamy přihlásili, museli by ale být 18+ ( jednak by to bylo lehčí s dopravou a jednak je to nezákone :) )
Někdo by si dal tu práci a vytvořil by rospis zápasů teamů. Tam by se stanovilo pevné datum, kdo je host a kdo domácí a muselo by to být např. v okrese, taky počet max. a min. členů. Domácí team by zadal lokalitu, nasměřoval by tam hostující team. Po skončenám utkaní (např. na 3 kola nebo vítěztví) by se dohodl výsledek (remíza-poku by to bylo na hraně) ale jak říkám po domluvě. A následně by se to odeslalo na ASC. Ten by zapsal body, a pokud by někdo napsal recenzi tak přidal recenzi o průběhu utkání.

Jednoduše řečeno, jde o normálně domluvený zápas, který se následně zapíše. Tís se hodnotí, který team je přibližně nejlepší.

K tomu nedostatku lidí, vyhlaš nábor. K tomu si vyžádej (jednoduchý životopis) a zkušenosti s airsoftem a int. stránkami, programováním a taky známku z Českáho jazyka, aby nepsal hovadiny. Nebo-li jednoduše řečeno iformace k tomu, co by případně dělal. 8-)

02 úno 2010, 13:40
Moderátor
Moderátor

Liga je extrémně kontroverzní věc. Militaristicky založení hráči (a těch je většina) něco takového nebudou akceptovat protože pro ně je AS životní styl, liga by znamenala zdegradovat jej na pouhý sport. Zavést teď něco takového na ASC by byl prakticky rozsudek smrti.
Pokusů o ligu už tady bylo několik a vždy skončily fiaskem. Aby to fungovalo tak by ASC muselo být už zavedená a respektovaná organizace (nebo jak to nazvat). A k tomu je zatím opravdu hodně daleko.

Imho je liga zatím nereálná.

02 úno 2010, 14:05
Private
Private

Budiš, byl to jen nápad.

02 úno 2010, 14:12
Administrátor
Administrátor

jo jo je to zbytecne neco takoveho resit mozna nekdy pozdeji ale v tuto chvili je to nerealne jak pro ASC tak i pro dnesni airsoftovou scenu, spise pokuste najit neco kreativniho primo pro ASC to me nejvice potesi :)

02 úno 2010, 14:58
Moderátor
Moderátor

No mohli bychom sestavit mužstvo AS roztleskávaček s VenZenem v čele které by vystupovalo na většině důležitých AS akcích v ČR, tím bychom určitě vynikli :)
Nebo je to až moc kreativní? :D

02 úno 2010, 15:30
Administrátor
Administrátor

je to skvely napad jen to ma jeden hacek ja nemuzu byt v cele na to jsem az moc krasny a ostatni by nevynikli :D
jinak jsou zde na forum novy smajlici (QIPovi) casem pribudou i novy ale to az po updatu ASC :)

02 úno 2010, 15:38
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3